donderdag 5 april 2012

show en tell

Het is wat stil op mijn blog, ik heb jullie genoeg te vertellen hoor, ik ben met allerlei projecten bezig maar daar over later...
Eerst wil ik jullie een mooie quilt laten zien, niet door mij zelf gemaakt maar door haar, ik mag haar naam niet noemen, maar voor mij is ze heel bijzonder! Ze heeft zelf geen blog, maar leest graag al jullie verhalen, waarom zo bijzonder zou je denken, nou ik vind als je dit jaar 78 jaar hoopt te worden en nog zoveel mooie werkstukken maak, en zelfs op internet alle verhalen van quilters leest via mijn blog, dat een hele prestatie en zo kunnen jullie ook een beetje mee genieten waar ik zo van geniet, haar werkstuk!Momenteel ben ik aan allerlei projecten bezig, maar dat is normaal he? voor een quiltster. Wij waren op vakantie in Renesse in de voorjaarsvakantie, en daar moest natuurlijk ook een quiltwinkel bezocht worden, het was een stukje rijden, maar meer dan de moeite waard! Wat een gezellige winkel de quilterie(klik hier) in Heinkenszand, we mochten ook even boven de winkel een kijkje nemen in de lesruimte waar prachtige quilt hingen, en daar stond mijn man voor een quilt te oh en te ah-en die vind ik leuk zei hij, ik vond hem ook mooi, maar hij was niet in mijn kleuren, dus snel weer naar beneden en op zoek naar stoffen die meer bij ons paste, en ja hoor, GEVONDEN!! Het patroon heet herfstbloemen, maar voor ons worden het lentebloemen, ik ben er ook al aan begonnen, al zeg ik zelf een leuk werkje weer.

Ook ben ik nog bezig met een quilt voor onze zoon, namelijk een soort illusie quilt, jullie zullen hem vast een keer ergens gezien hebben, of misschien wel zelf gemaakt hebben. Bij deze quilt heb ik ervoor gekozen om hem helemaal met de hand te maken, nou wel een precies werkje hoor! niet moeilijk maar wel precies, dus hier werk ik niet te lang aan, elke dag een steekje!


Dan heb ik natuurlijk annie's tuin nog steeds niet af, maar het eind komt in zicht!! Onze zoon moet voor school een boek lezen, maar dat is voor hem nogal moeilijk omdat hij dyslexie heeft, dus komt hij bij mij zitten terwijl ik doorpit, en leest hij met een daisyspeler het boek mee, gezellig hoor! Zo lezen we samen het boek en werk ik tegelijkertijd aan mijn annie's tuin!Zo jullie zijn weer een beetje up to date betreft mijn quilt werken, ik hoop dat jullie er ook van kunnen genieten!

Laatst vertelde onze buurman, dat zijn zus die een aantal jaar geleden is ge├źmigreerd naar Amerika een prachtig landhuis heeft gekocht en daar een retreat gaat beginnen, dit moest ik jullie even vertellen hoor! En voor degene die ooit eens naar Amerika gaan een leuk adres om te verblijven, en voor de amerikanen die mijn blog lezen....als jullie een keer langs gaan, doe hen de groeten vanuit Holland!
Ik zou zeggen (klik hier) en geniet van de prachtige foto's, ik durf niet te vliegen, maar in gedachten zie ik mij daar wel zitten hoor, met een mooie quilt!

Ik wens jullie allemaal een fijn paasweekend toe!

HIJ leeft!!


1 opmerking:

  1. hoi hoi,
    heb je het patroon nog aub?
    vero

    nickyschannel@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

het babyhuis

modabakeshop

Moda Bake Shop