zaterdag 10 maart 2012

Druk, druk, druk

De tijd vliegt, in mijn hoofd zitten allerlei verhalen om te schrijven voor mijn blog-dagboek, maar het komt er maar niet van, nu dan toch weer wat aan het opschrijven.

Na wat speurwerk op een van mijn favoriete site's vond ik toch een heel leuke aanbieding, namelijk prachtige quilttijdschriften, en voor een schappelijk prijsje kon ik ze aanschaffen, heerlijk dagen in zitten lezen....vandaar dat ik ook voor mijn blog niet zoveel tijd had....kijk maar eens wat een stapel!!


Nou daar ben je wel een poosje zoet mee hoor!! En dan doe je weer zoveel idee├źn op! Echt genieten.

Intussen, ben ik ook nog niet begonnen aan de mysterie quilt blokken, nou ja....niet helemaal waar, ik ben eruit welke stoffen ik ga gebruiken, en heb ze ook al allemaal gewassen.....maar omdat het een mysterie quilt is, ga ik nog niet alles laten zien natuurlijk, dan is de grap ervan af, en kan ik jullie allemaal ook niet in spanning houden, dus.......ik laat een klein stukje zien van de stofjes!


Terwijl ik bij Ikea heerlijk aan het rond neuzen was, stuitte ik ineens op dit heel handige strijkplankje, nou en voor nog geen 4 euro!! Kun je hem zien onder al mijn spulletjes??Afgelopen week ben ik echt met van alles bezig, een affo, drie nieuwe projecten, en tijdens een paar daagjes vakantie kocht ik dit geweldig leuke tijdschrift uit Egeland! Wel hier in Nederland gekocht hoor, maar snel vergeten wat het mij gekost heeft,en gelijk aan de slag gegaan met een schattig muisje, ik noem haar Mollie, hoe kan het ook anders!


Is ze niet schattig!!


Nou voor vandaag laat ik het even hierbij hoor, ik wens iedereen een hele fijne zondag toe!!
2 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n grote stapel met bladen. Kun je uuuuuuren in kijken ! Wat een schatje is Molly zeg, een plaatje zoals ze daar zit in haar rode jurkje en ecru vestje. Fijne zondag! Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh leuk weer een blog om regelmatig te bezoeken, ik zet je in mijn bloglijst.
  Wat een mooie stapel quilttijdschriften heb je op de kop getikt, heerlijk om in weg te dromen ! ! !
  Je muisje is super leuk geworden ! ! !
  Ik ben benieuwd naar je nieuwe project, leuke stofjes heb je gekocht.

  Fijn weekend Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen

het babyhuis

modabakeshop

Moda Bake Shop