zaterdag 22 november 2014

lang geleden

was het dat ik een blogje schreef.....de tijd vliegt.....

waar was ik ook al weer gebleven oh ja de sew along,  de blokken heb ik af nu de tussen blokken.


even kijken of de gekregen lap van laura ashley van tante Dicky er bij past....echt gaaf!!! Hij past er geweldig goed bij!! Het ligt nu te wachten hoor...want ik ben druk bezig geweest aan de mysterie quilt van Quiltmania, de Di Ford.

PFFFF wat een klus! Vooral de derde rand, ik vond het echt heel erg tegenvallen, en het ontnam mij een beetje het plezier om er aan te werken. Uit eindelijk helemaal in elkaar was het net een golfslagbad echt verschrikkelijk om aan te zien, echt frustrerend ik zou hem zo in de kliko willen gooien...maar nee toch maar niet gedaan, alle moed verzameld en weer helemaal uit elkaar gehaald, een nieuwe dag ervoor uitgetrokken en hem weer op de millimeter in elkaar gezet, GELUKKIG het is toch goed gekomen nu verder met de vierde rand, die is niet zo moeilijk, zo komt dan toch het eind in zicht, helaas gaat het mij niet lukken om hem dit jaar af te krijgen.


Een tijdje geleden was ik in een prachtige winkel van Petra Prins, en mocht gelukkig foto's maken om thuis nog veel te kunnen genieten van al het moois, wandel je even mee door de winkel vanuit je stoel?


Als je in dit straatje loopt in Zutphen en dan zo'n rekje ziet staan, dan gaat er van binnen al iets kriebelen, heb jij dat ook?


Ja hoor, gevonden in een allerleukst afgelegen straatje, maar wij quilters weten alles te vinden ;)
snel naar binnen, ga je mee?

Zoveel moois te zien, dat heeft geen woorden nodig. 

 gewoon een gezellig hoekje....zoveel te zien, ik heb ook nog een mooi boek gekocht, en wat een verrassing, Petra Prins wilde het voor mij signeren!


Bedankt Petra!!

Jammer dat ik zover weg woon, maar wanneer ik weer in de buurt ben kom ik zeker weer langs!!

Op de borduurclub hebben we ook niet stil gezeten hoor, 
iedereen heeft haar best gedaan.tussen door heb ik een teckeltasje gemaakt heel leuk om te doen en echt niet moeilijk.

een leuk werkje!

Voor de feestdagen hebben we cadeau doosjes gemaakt ook weer leuk om te doen!
Genoeg gedaan he?!!
Nu weer aan de slag met Di Ford ....Fijn weekend allemaal!

1 opmerking:

  1. Wat leuk om weer een blogpost van je te zien en meekijken met je werkjes. Extra leuk om ook de borduurclub langs te zien komen! Groetjes, Alice

    BeantwoordenVerwijderen

het babyhuis

modabakeshop

Moda Bake Shop