maandag 13 januari 2014

Di Ford Mysterie

Klop klop!!! Daar stond een aardige postbode op het raam te tikken, zwaaiend met een pakketje, haha echt een grappig gezicht! Yes ik wist natuurlijk wat er in dat pakketje zou zitten! Ja hoor er staat quiltster op, ik weet wat er in zit! Spannend….eerst een kopje thee zetten en er echt lekker voor gaan zitten, brei werk aan de kant…..ben je er klaar voor???
Dat is nog eens genieten!!! 
Het zijn echt prachtige stoffen.
Ik kan er geen genoeg van krijgen, maar eerst moet er nog een quilt af hoor! Voordat de schaar in deze lappen gaat, namelijk de herfstbloemen, nou ja ik vind het meer de lente bloemen geworden! Ik heb namelijk andere stoffen gekozen voor deze quilt.


De laatste hand word gelegd aan deze quilt, met rap tempo want dan pas mag ik van mijzelf beginnen aan de mysterie quilt van Di Ford.

Voor wie ook mee wil doen aan de mysterie, dit jaar staat in de quiltmania elke maand een gedeelte van het patroon. En kan je bij verschillende quiltwinkels de stoffen kopen, maar je kan natuurlijk ook je eigen stoffen gebruiken. Ik ben benieuwd wie er nog meer mee doen en wat voor kleuren iedereen gaat gebruiken.

Fijne avond!3 opmerkingen:

 1. Eerst het een af maken... ik vind je zeeeeer dapper ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was ook zo blij met deze spannende envelop met prachtige inhoud. Nog veel fijner om te weten, dat dit nog 5x gaat gebeuren dit jaar. De stofjes zijn geweldig; ik heb ze al getest en gelukkig vrijwel geen afgevende kleurtjes, En als je eens een keertje zin hebt, ik woon heel dichtbij....
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je quilt is heel erg mooi geworden.
  De Di Ford...is heel erg plezant maken...
  Dat kan ik je al verklappen.
  De stofjes zijn zalig...
  Veel plezier bij het maken.
  Vele naaigroetjes,nanske

  BeantwoordenVerwijderen

het babyhuis

modabakeshop

Moda Bake Shop