donderdag 1 augustus 2013

Ik ga op reis en neem mee.....APLIQUICK!!

Gisteren was het dan eindelijk zo ver! Naar de workshop in Den Haag atelier Quilterspalet, alles bij elkaar gezocht, tas in gepakt...nou ja tasje, maar je verbaasd je nog wat er zoal in zo'n klein handig ding past!! Stofjes, schaartjes, lijm en nog eens lijm, naalden, pincet, en nog veel meer.


Na zo'n 40 minuten bestemming bereikt roept een aardige mevrouw!
Kijk de deur staat al voor ons open!


Wat ziet het er gezellig uit, en bijna iedereen is er al, gauw nog even naar het toilet....sorry ik kon het niet laten maar daar hingen van die leuke portretten!!

Na instructies van Evy en heerlijke thee van Petra kunnen we aan de slag....
best even wennen hoor, hoe je die stokjes vast moet houden, maar al snel heb ik de slag te pakken, erg handig dit gereedschap, en mijn vader zegt altijd goed gereedschap is het halve werk, nou dat is zeker waar, dus besluit ik maar om dit goede gereedschap aan te schaffen. Van mijn buurvrouw links van mij, mevrouw Ria krijg ik een applicatie naald, nogmaals dank! Wat fijn werken is dat zeg!! Zo weer een hele hoop geleerd! Kijk er is al een beginnetje! en de stukjes zijn klein, haast niet te meten!!!

Na de workshop nog heerlijk rond gesnuffeld in de winkel, echt om van te snoepen!
Snoep je mee?

Niets te veel gezegd toch?


ze hebben zelf aan de kleine details gedacht! 

Zonnige dag allemaal!

2 opmerkingen:

 1. Ha die Ingeborg, ik heb je dus gevonden :-).wat werkt het prettig he..ik heb mijn kaboutertje af maar nog niet in elkaar gezet. Groets en succes van je rechter buurvrouw.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou linda dan ben je verder dan ik ben hoor! Ik heb niets meer gedaan! Leuk dat je mij gevonden hebt, kun je zien wat ik zoal gemaakt heb.
   Groetjes van jouw linker buurvrouw!

   Verwijderen

het babyhuis

modabakeshop

Moda Bake Shop