maandag 18 februari 2013

bijwerken....

Nu wordt het echt tijd om mijn blog bij te werken.....
zoveel te vertellen, maar zo weinig tijd....
Eerder vertelde ik jullie dat er iets spannends stond te gebeuren, nou het is te veel om te vertellen, daar zal ik jullie niet mee vermoeien, nu alles rond is kan ik jullie mijn nieuwe aanwinst tonen.


Wat ben ik hier BLIJ mee! Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, zoals bijvoorbeeld een bezoekje bij de monteur, maar nu kan ik mij helemaal uit gaan leven hoor, het borrelt van de idee├źn in mijn hoofd, nu nog de tijd!

Alle lof aan de monteur, Kees van Vliet, wat een service!!! Echt super!! Dus voor iedereen met een naai/ borduurmachine voor goede service moet je daar zijn!


Een tijdje geleden bestelde ik bij Shabby een heel handig ijzertje!!! Maar wat vergat ik....het had natuurlijk een Amerikaanse stekker en andere voltage....wat een giller!! Moest ik ook nog een transformator aanschaffen....zo gezegd zo gedaan, wat is internet toch handig, hij was zo besteld en binnen 2 dagen binnen. Hij weegt wel bijna 3 kilo, maar dan heb je ook wat.Kennen jullie de stofjes ruil van Marcha al?? Ik doe nu al een aantal keer mee, het is telkens weer een verrassing wat er weer op de deurmat valt. Je ziet ik heb al aardig wat pakketjes, maar wat ga ik ervan maken.... Marcha heeft een leuke wedstrijd, en daar ga ik ze voor gebruiken, Quiltje Jeanet, ik hou jullie op de hoogte want het is de bedoeling dat je een foto opstuurt naar marcha en dat er gestemd gaat worden op alle quiltjes die je bij haar op de site kunt bewonderen. Kijken hoor! En wie weet komt er een bekend stofje voorbij.Ik wens jullie allemaal een gezellige zonnige dag vandaag, althans hier schijnt de ZON!

Ik sluit af met een probeersel uit de borduurmachine.....

(sorry ik krijg de foto niet gedraaid)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

het babyhuis

modabakeshop

Moda Bake Shop