dinsdag 17 januari 2012

Hey!!!

Zit ik vanmorgen gezellig alle nieuwe quiltberichten te lezen.....kom ik daar zelf op foto voorbij! Wat een leuke foto!! En het was ook echt een gezellige dag! Jovita gaf uitleg hoe zij haar dots appliceerd en natuurlijk jeanneke was er om de huisjes quilt uit te leggen, en nog veel meer natuurlijk!
Ik heb gevraagd aan Jovita of ik ook de foto mag plaatsen op mijn blog....dus hopelijk kunnen jullie hem straks ook bekijken, als je niet kunt wachten kijk dan op haar site, het ziet er gewoon gezellig uit! Samen met mijn dochter en Heidi op de foto gezellig aan de klets.

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je op mijn blog langs kwam! Het huisjespatroon bestaat zelfs uit 4 losse delen. Je maakt ze alle 4 apart, dan naai je de deur aan het raam, dan het dak er op en als laatste de schoorstenen ;-). Veel plezier er mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ingeborg! Het was so leuk weer, en ja, het doet een mens echt heel goed - het quilten, en zeker de quilters die ze zo mooi maken. Ben nu een volger, dus kan ik een oogje op jou mooi creaties houden! groetjes, en aan Vera ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, voor je reactie! Zo kunnen we makkelijk contact houden, kan nog veel van je leren!

   Verwijderen

het babyhuis

modabakeshop

Moda Bake Shop