Pagina's

woensdag 25 januari 2012

Tussen sashings






Zomaar ineens geslaagd voor de tussen stof, tussen de huisjes. Voor de rand moet ik nog op pad maar dat komt ook wel goed. En vandaag vond ik in een leuke winkel een toepasselijke schaal, voor misschien ooit wel eens een BEE, bij mij aan tafel! Ik viel vooral voor het plaatje en de tekst! Leuk!




en nog gewoon een leuk stofje om te 'hebben'
nou ja het moet natuurlijk wel iets leuks gaan worden.





Fijne avond nog!




maandag 23 januari 2012

Met de hand!

Het allereerste huisje heb ik af! En wel helemaal met de hand! Dit heeft mij doen besluiten dat ik deze quilt helemaal met de hand wil gaan maken.....er komt dus echt geen naaimachine aan te pas! WAT EEN UITDAGING!! Ik hoop dat ik het volhou. Heeft er nog iemand een tip voor de randjes om het huis heen??

Fijne dag!

donderdag 19 januari 2012

op de bouwplaats

Alle 50 stofjes die ik afgelopen zaterdag kocht bij 't quiltgebeuren, zijn verwerkt tot bouwstukken! Leuk klusje om te doen.....inmiddels groeit hier wel de strijk hoop, maar ja, dit is leuker!!



Eerst een proef gemaakt, nou paper piecen is denk ik niets voor mij hoor!!


Van wat proef lapjes maakte ik dit proef huis, best aardig gelukt!

Aan de slag en snijden maar!

Toen ik alles gesneden had, heb ik alle huisjes op tafel neergelegd, daarna doe ik ze in een mooi zakje en kan ik ze zo pakken wanneer ik tijd heb om te gaan bouwen!





Ziet er best al grappig uit zo!



Zo alles is bouw klaar!
Want ik denk dat ik het wel hou bij deze 50 huisjes! Ik liep eigenlijk twee weken achter, maar dat is nu weer ingehaald, elke week een huisje, dan kom ik aardig in de buurt tot eind van het jaar!
Succes aan alle huisjes bouwers!

Fijne dag nog!


dinsdag 17 januari 2012

Komt ie!!


Wat een gezellige foto!!
En wat een gezellige mensen!!
Heerlijk toch quilten, dat doet een mens goed!
Bedankt Jovita!!

Hey!!!

Zit ik vanmorgen gezellig alle nieuwe quiltberichten te lezen.....kom ik daar zelf op foto voorbij! Wat een leuke foto!! En het was ook echt een gezellige dag! Jovita gaf uitleg hoe zij haar dots appliceerd en natuurlijk jeanneke was er om de huisjes quilt uit te leggen, en nog veel meer natuurlijk!
Ik heb gevraagd aan Jovita of ik ook de foto mag plaatsen op mijn blog....dus hopelijk kunnen jullie hem straks ook bekijken, als je niet kunt wachten kijk dan op haar site, het ziet er gewoon gezellig uit! Samen met mijn dochter en Heidi op de foto gezellig aan de klets.

zaterdag 14 januari 2012

Blogger dag in Brielle!

Wat was het weer gezellig zeg, de bloggerdag in Brielle. Veel mensen gesproken, mooie quilts gezien, tips opgedaan en nog veel meer! Kijk maar......


Wat een oogst! 
Het leukste is natuurlijk het pakketje stof wat ik heb gekocht voor de huisjes quilt! In de winkel kon ik de stofjes niet goed zien, maar thuis was het een en al oh, ah, wat leuk, oh die is mooi!! Dus dames van 't quiltgebeuren, goed gedaan!!

Dit keer had ik onze dochter van bijna 12 jaar meegenomen, nou ze heeft het prima naar haar zin gehad, we waren nog niet eens ingestapt in de auto, of ze zegt, nou ma...de volgende keer wil ik wel weer mee hoor, het was echt leuk! Nou twee vliegen in een klap, een geslaagde blogger dag en een moeder-dochter dag!
Ze had zelf zo de smaak te pakken, dat ze vanavond aan de slag is gegaan aan haar allereerste quiltje!




Een fijne zondag nog allemaal!

maandag 9 januari 2012

kraamverlet!

Het is even stil op de bouwplaats van de huisjes quilt! Het is hier namelijk kraamverlet! Helaas ligt de bouw helemaal stil, sterker nog er is echt nog helemaal niet begonnen met de bouw! Toen kwam de give-away van marcha voorbij...en dacht ik daar ga ik aan mee doen! Wie weet is er dan binnenkort gauw een beginnetje.




het babyhuis

modabakeshop

Moda Bake Shop