Pagina's

zondag 30 oktober 2011

past precies

De binding zit om mijn hummingbird, leuk werkje om te doen. Weer een project af!
Kijk....hij past precies!




Huhhh!



Jaaa, dat hadden ze gedacht! Nou even voor de foto, is het wel leuk toch?

Het middenstuk van dit quiltje vond ik echt een kriem om te doen, maar het is me gelukt! Nu annie's tuin afmaken, daar maak ik een lekkere kroel deken van met fleece aan de achterkant....maar ik had niet genoeg fleece dus hij moet even wachten, he bah. Nu maar het verrassing quiltje voor mijn vriendin gaan bedenken, voor de stofjes ben ik op de beurs geslaagd, met tips van dierbare vriendinnen, bedankt! Het gaat vast een mooi quiltje worden, even geduld hebben dan komt hij vast een keer voorbij. Ik ben eigenlijk zelf ook heel benieuwd hoe hij gaat worden, dat is nu zo leuk van quilten.

Gister nog even snel op de valreep een leuke knikkerzak gemaakt, voor een jarige Nynke! Vlak voordat wij op de fiets stapte om een taartje te gaan eten was hij af, dat zijn de leukste werkstukjes he, zeg nou eerlijk...



Fijne zondag nog!


zaterdag 29 oktober 2011

Yes!!!

Yes, (voor mij dan!) de kleine is nog niet geboren.....we konden naar Ahoy!!
Het was een heerlijke dag, weer allemaal mooie stoffen gezien, nieuwe ideeen, prachtige werkstukken, kortom echt heerlijk kunnen genieten, we kunnen er weer even tegen. De oogst is gelukkig nog beperkt gebleven, mijn man was al bang dat er niets meer op de rekening zou staan, toen ik thuis kwam! Maar ja in tijden van crisis.....moet je toch wel oppassen.



hieronder nog wat foto's van prachtige quilts die te zien waren op de beurs



zaterdag 22 oktober 2011

Ik kan niet verder......

Hallo allemaal,


Ik weet het, het is al wat aan de late kant, maar ik kan het niet laten mijn quiltje aan jullie te showen. Ik kan helaas niet verder want ik heb geen stofje voor de binding. Maar niet getreurd....volgende week is er handwerkbeurs in ahoy!! Daar kun je mij zeker vinden, mijn lijstje met verlangens groeit gestaag. Ja dat heb je he, als je nog niet zo lang quilt......., of is het onder de dames gezegd ook een lang verlanglijstje als je al jaren quilt, laat me raden...... Ik heb er echt zin in, het is alleen erg spannend of het mij gaat lukken af te reizen naar ahoy want.....mijn collega kraamverzorgster loopt rond met een hele dikke buik.....en als de kleine zich aandiend mag ik gaan kramen (zo heet dat als je in het kraamzorgvak werkt, maar dat begrepen jullie misschien al.) Dus toch maar even duimen dat de kleine nog even op zich laat wachten, 1 november is de kleine besteld bij de ooievaar, maar ja je weet maar nooit hoe snel de vlucht is.

Voor straks allemaal welterusten!
en een goede zondag!

donderdag 20 oktober 2011

Hummingbird

Met restje kom je dus echt een heel eind!! Kijk hier mijn Hummingbird, zo'n schattig quiltje. Patroon is gekocht bij 't quiltgebeuren in Brielle. Mijn schoonmoeder heeft hem allang af, hij hangt zelfs al aan de muur te pronken bij mijn schoonzus!! Nu ik,.....als ik heel eerlijk ben......wat een gepriegel zeg!! Maar het eind komt in zicht, pff of ik het nog een keer ga doen, daar moet ik nog goed over na denken hoor! Mijn lieve schoonmoeder....is al bezig aan haar tweede, ze vond het zo leuk, en had nog zoveel restjes stof, nou ik ben benieuwd naar het resultaat, ik ben trots op haar, ik denk niet dat ik het haar na ga doen. Gauw maar een andere werkje zoeken!





zaterdag 15 oktober 2011

een opfrisbeurtje.

Niet weg gaan hoor!! Je bent op de goede weblog! Ik had alleen zin in een opfrisbeurtje, niets is zo veranderlijk als een mens. Net als in huis, is het wel eens leuk om te veranderen, dus moest ook mijn weblog er aan geloven. Misschien moet ik nog wat puntjes op de i zetten, maar voor mijn gevoel ziet het er toch best aardig uit zo. Een mooie en warme uitstraling. Best gezellig lezen zo met een kop heerlijke chocolade melk. Net als met mijn andere weblog-behangetje wens ik iedereen veel lees plezier, en vooral veel kijk plezier bij de projecten die ik maak, eerst moet nog annie's tuin af, ik hou jullie op de hoogte. Fijn weekend!

donderdag 13 oktober 2011

gewoon genieten

Het heeft even geduurd voordat ik weer een stukje kon schrijven......nou ja de tijd kon vinden om te schrijven eerlijk gezegd! Drukke week achter de rug, weer heerlijk kunnen zorgen voor een nieuw wonder, zo lief!! Een prachtig meisje, en super trotse ouders, heerlijk, mooier werk kan je toch niet hebben vind ik!
Vandaag weer de laatste kraamzorgdag gewerkt, en afscheid genomen van hele lieve mensen.
Wat een verrassing, ik kreeg een mooi quilt boek als afscheids kadootje!! Bedankt, lieve mensen!




Na de heerlijke peren en appels uit de boomgaard, hingen er nog mooie sierappeltjes te pronken aan de bomen! Onze perenboerin heeft er heel wat van geplukt en zo konden we vanmiddag deze mooie krans ervan maken.






Echt een heerlijke dag, en of hij al niet goed genoeg was....kreeg ik vandaag een eye-opener namelijk dat het helemaal niet erg is, dat ik niet aan sport doe!

Lees zelf maar:

Want de oefening van het lichaam is van weinig nut, maar de godsvrucht is nuttig voor alle dingen, omdat zij de belofte van het tegenwoordige en van het toekomende leven heeft.

1 Timotheus 4 vers 8






het babyhuis

modabakeshop

Moda Bake Shop